Wetrok Porosol 5 l, peruskäsittelyaine huokoisille pinnoille

81,07 €

Kuvaus

Wetrok Porosol peruskäsittelyaine

Käyttöohje

Peruskäsittelyaine huokoisille pinnoille, kuten mosaiikkibetonille ja lasittamattomalle kivimateriaalille. Voidaan käyttää myös vanhan ja erittäin huokoisen linoleumilattian kyllästämiseen. Ei sovellu kuivapuristelaatoille. • Täyttää huokoset • Ei muodosta näkyvää kalvoa • Estää lian imeytymisen lattiamateriaaliin • Ei sovellu ulkotiloihin

• Käsittelyä ei voida poistaa tavanomaisilla vahanpoistomenetel- millä Käsiteltävän pinnan tulee olla huokoinen, puhdas ja kuiva. Mikäli pinta on liian tiivis tai likainen, Porosol ei imeydy ja kuivuttuaan irtoaa. Kuiva Porosol-käsitelty lattia voidaan vahata esim. Mepoltai Stoner-vahoilla. Tuote levitetään lattiakuivaimella.

Annostelu

Käytetään sellaisenaan

Aineen pitää imeytyä kunnolla Toinen kerros voidaan levittää tarvittaessa (samalla käsittelykerralla)

Ympäristötiedot Tuotetta ei saa laskea laimentamattomana vesistöön tai maaperään. Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitykseen paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden mukaisesti. Pakkauskartonki soveltuu kierrätykseen. Kanisteri, pullo ja etiketti on uusiokäyttöön soveltuvaa PE-muovia. PE-muovi voidaan myös hyödyntää materiaalikierrätykseen sekä energiatuotannossa.

Koostumus

Synteettisiä polymeerejä 10-20 % Vahaa 2-5 %

pH 7,5-8,5

Riittoisuus n. 2,5 L / 100 m2 ensimmäinen levityskerta n. 1,5-2 L/ 100 m2 toinen levityskerta