Wetrok Libero 5 l, puhdistus- ja hoitoaine

31,20 €

Kuvaus

Wetrok Libero Yleispuhdistusaine (mikroemulsio)

Käyttöohje

Ylläpitosiivoukseen kaikille vettä kestäville pinnoille käsi- ja konemenetelmiin, myös puulattioille. Sopii myös ikkunoiden pesuun sekä tekstiilimatoille ja -kalusteille. Lattian liukkaustaso säädettävissä annostelulla.

Ei sisällä tensidejä tai saippuaa. Likaa hylkivä, estää lian kiinnittymistä pintaan.

Sisältää hoitavia ainesosia. Sopii myös aroille pinnoille. Sopii myös ESD-lattioille (sertifioitu). Tee käyttöliuos ohjeen mukaan.

Annostelu

Annostellaan viileään veteen pinnan likaisuusasteesta riippuen: Kitkainen lattia 25-50 ml / 5 L Normaali liukkaudenesto 50-100 ml / 5 L Vähäinen liukkaudenesto 100-150 ml / 5 L Ikkunoiden pesu 100 ml / 5 L Ei liukkaudenestoa Yli 150 ml / 5 L Huomio! Yliannostelu lisää lattioiden liukkautta!

Ympäristötiedot

Tuotetta ei saa laskea laimentamattomana vesistöön tai maaperään. Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitetään paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden mukaisesti. Pakkauskartonki soveltuu kierrätykseen. Kanisteri, pullo ja etiketti on uusiokäyttöön soveltuvaa PE-muovia. PE-muovi voidaan myös hyödyntää materiaalikierrätykseen sekä energiatuotannossa. Koostumus Mikroemulsio, 100 % luonnonraaka-aineista

pH 6,0-7,0