Resistent, 5 l, kiiltävä lattiavaha

57,68 €

Kuvaus

Nordex Resistent

Kulutusta kestävä lattiavaha erityisen kovan kulutuksen kohteisiin. Muodostaa silkinhimmeän, kovaa kulutusta ja voimakkaita kemikaaleja kestävän pinnan.

Käyttöalue:

Kovien lattiamateriaalien pintakäsittelyyn ja hoitoon erityisen kovan kulutuksen kohteissa, joissa siivouksessa käytetään kosteita tai märkiä menetelmiä. Vaha poistetaan Maxi Plussalla tai Polishbort Extralla.

Käyttötapa:

Puhdista lattia huolellisesti ennen käsittelyä. Poista kaikki vanhat vahakerrokset Maxi Plus vahanpoistoaineella. Huuhtele ja anna lattian kuivua. Linoleumilattiat pohjustetaan ensin Lino-Primerillä, jota levitetään puhtaalle lattialle. Muut lattiat pohjustetaan Grundilla. Levitä sitten 2–3 ohutta kerrosta Resistentiä. Käytä vahanlevitintä tai moppia. Lisäkerros lisää kiiltoa ja kestävyyttä. Anna vahan kuivua hyvin, vähintään 30 minuuttia ennen uuden kerroksen levitystä. Ylläpitopuhdistus: Kuivamoppaus kertakäyttömoppipyyhkeellä tai tekstiilimopilla. Kosteapyyhintä tai yhdistelmäkone. Käytä S-Wax Hardia, Renitolia tai Proffs Combia.

Annostelu: 1 litra riittää 50 m2:n käsittelyyn.

pH 8.2