Nilfisk VP600 Akkuimuri

2 650,00 €

Kuvaus

Nilfisk VP600 Battery -imuri on joustava kaksinopeuksinen kone, joka tehostaa tuottavuutta: johdottomuus parantaa liikkuvuutta ja toiminta-aika on jopa 60 minuuttia. Akut latautuvat vain 40 minuutissa, joten koneella voi siivota jatkuvasti käyttämällä kahta 36 voltin litiumakkua vuoronperään.

Kun tiedossa on raskaita puhdistuskohteita, joissa tarvitaan enemmän tehoa, voit käynnistää tehostustoiminnon, jolloin VP600 Battery -imuri vetää vertoja parhaille verkkovirtaimureille.

Pistorasioita ei tarvita, joten liikkuminen on helppoa. Äänitaso on myös luokkansa matalin, joten Nilfisk VP600 Battery on kiinnostava vaihtoehto kiireisten laitosten turvalliseen siivoamiseen ongelmitta vieraiden ja kävijöiden keskellä. Sen ansiosta kone sopii ihanteellisesti esimerkiksi seuraaviin käyttökohteisiin: junat, linja-autot, lentokoneet, kaupat, pikaruokaravintolat, elokuvateatterit ja muut vastaavat paikat, joissa on istuimia, pöytiä ja muita kalusteita.

  • Suuri tuottavuus: täyteen ladatun akun käyttöaika on jopa 60 minuuttia.
  • Akku latautuu nopeasti vain 40 minuuttissa, mikä mahdollistaa jatkuvan siivouksen käyttämällä kahta akkua.
  • Erinomainen siivouskyky tehostustoiminnolla lisää imutehoa vaativissa siivouskohteissa.
  • Akkukäyttöinen imuri lisää vapautta ja liikkuvuutta: sillä voi siivota melkeinpä missä tahansa ilman pistorasioita ja perässä kulkevaa tai kelattavaa johtoa.
  • Turvallisessa siivousympäristössä vieraat tai käyttäjä eivät voi kompastua johtoon.
  • Optimoitu akun kapasiteetti: Älykäs Nilfisk-tekniikka seuraa 36 voltin litiumakkujen toimintaa niin käytön kuin latauksenkin aikana.
  • Luokkansa paras äänenpainetaso, vain 55 dB(A), mahdollistaa kustannustehokkaan päiväsiivouksen.