Kiilto Vieno 5 l, yleispuhdistusaine

28,23 €


Kuvaus

Kiilto Vieno

Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine

Kiilto Vieno on Joutsenmerkitty heikosti emäksinen yleispuhdistusaine. Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Myös tuotteiden terveysvaikutukset otetaan tarkasti huomioon. Näiden lisäksi tuotteen on oltava laadukas eli sen on oltava toimivuudeltaan yhtä hyvä tai parempi kuin markkinoilla oleva vastaava tuote. Joutsenmerkki on edelläkävijä ja sen vaatimukset ovat tiukemmat kuin esim. lainsäädännössä. Joutsenmerkki on selkeä, puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä.

Käyttökohteet

Kaikkien kovien pintojen ylläpitosiivoukseen käsi- ja konemenetelmin. Vahattujen ja vahaamattomien lattioiden ja kalusteiden puhdistukseen. Uusien vahaamattomien lattioiden käyttöönottopuhdistukseen. Soveltuu myös kosteiden tilojen ylläpitosiivoukseen. Tuoteominaisuudet Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine. Tuotteella on erinomainen puhdistusteho ja se on miellyttävän tuoksuinen. Kiilto Vienolle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Käyttö- ja annostusohje

Ylläpitosiivous annostus 1-5 ml / 1 l vettä. Annostellaan likaisuuden mukaan. Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa. Koostumus Tehoaine Vaikutus Ionittomia tensidejä 5 - 15 % Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa. Parfum Tekee työskentelyn miellyttäväksi Tuotteen pH 10.5 emäksinen Käyttöliuoksen pH 8.5 heikosti emäksinen Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Värillinen, hajustettu neste. Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.