Kiilto Teho A 100 5 l, yleispuhdistusaine

34,82 €

Kuvaus

Kiilto Teho A 100

Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine

Kiilto Teho A 100 on Joutsenmerkitty heikosti emäksinen yleispuhdistusaine. Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Myös tuotteiden terveysvaikutukset otetaan tarkasti huomioon. Näiden lisäksi tuotteen on oltava laadukas eli sen on oltava toimivuudeltaan yhtä hyvä tai parempi kuin markkinoilla oleva vastaava tuote. Joutsenmerkki on edelläkävijä ja sen vaatimukset ovat tiukemmat kuin esim. lainsäädännössä. Joutsenmerkki on selkeä, puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä.

Käyttökohteet

Runsaasti likaantuvat kovat pinnat käsi- ja konemenetelmin. Tehoaa erinomaisesti noki- ja partikkelilikaan. Monikäyttöisenä Kiilto Teho A 100 sopii myös kumilattioiden käyttöönotto-, ylläpito- ja perussiivoukseen erillisen ohjeen mukaan. Tuoteominaisuudet Kiilto Teho A 100 on heikosti emäksinen ja se toimii parhaiten lämpimässä vedessä. Tuote on hajustettu ja väriaineeton. Kiilto Teho A 100:lle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Käyttö- ja annostusohje

Ylläpitosiivous annostus 1-4 ml / 1 l vettä likaisuuden mukaan Perussiivous annostus 20-40 ml / 1 l vettä Pintapesu annostus 6-8 ml / 1 l vettä Sileiden kumilattioiden käyttöönottopesu annostus 1,5 dl / 1 l vettä Pinnat, jotka voivat olla kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, huuhdellaan lopuksi vedellä. Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa. Koostumus Tehoaine Vaikutus Ionittomia ja kationisia tensidejä < 5 % Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa. Hajustetta Tekee työskentelyn miellyttäväksi

Tuotteen pH 10.5 emäksinen Käyttöliuoksen pH 9.5 heikosti emäksinen Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Väritön neste. Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.