Kiilto Superquick Spurt 5 l

26,08 €


Kuvaus

Kiilto Superquick Spurt

Käyttövalmis yleispuhdistusaine

Kiilto Superquick Spurt kuuluu Kiilto Natura-sarjan tuotteisiin. Nämä tuotteet ovat valmistettu kasvipohjaisista eli uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Kiilto Natura on askel kohti tulevaisuuden puhdistusaineita!

Käyttökohteet

Monitoimituote kaikille vettä sietäville pinnoille, myös vahatuille ja maalatuille pinnoille. Tehokas rasvatahrojen esim. sormenjälkien poistaja. Hyvä puhdistusteho teräspinnoille sekä lasi- ja peilipinnoille. Soveltuu Quick-menetelmään eli lattioiden pintapuhdistukseen nopeakierroksisen lattianhoitokoneen avulla. Elintarvikekontaktissa olevat pinnat tulee lopuksi pyyhkiä puhtaalla vedellä kostutetulla pyyhkeellä. Tuoteominaisuudet Käyttövalmis puhdistusaine, ei vaadi huuhtelua. Pinta kuivuu nopeasti. Ei jätä raitoja tai harmautta lasitai teräspinnoille. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja Allergiamerkki. Tuote on valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista.

Käyttö- ja annostusohje

Suihkutetaan sellaisenaan puhdistettavalle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen ja pyyhitään pinta kuivaksi. Ei vaadi huuhtelua. Quick-menetelmä: Puhdista lattia irtoliasta. Suihkuta Kiilto Superquick Spurt sellaisenaan lattialle ja puhdista välittömästi nopeakierroksisella lattianhoitokoneella ja puhdistavalla laikalla. Ei vaadi huuhtelua. Koostumus Tehoaine Vaikutus Ionittomia tensidejä < 5 % Irrottaa likaa

Tuotteen pH 10.0 heikosti emäksinen

Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Väritön, hajusteeton Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: katso www.kiiltoclean.fi.