Kiilto Silk Matta 5 l, mattavaha

69,50 €

Kuvaus

Kiilto Silk Matta

Kiilto Silk - vahat ovat kehitetty Pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Vahat valmistetaan Suomessa. Kiilto Silk - vahat ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja -hoitoisia sekä käytössä turvallisia. Käyttökohteet Lattiavaha kaikkien vahattavien lattiapintojen perus- ja paikkavahaukseen. Voidaan käyttää myös ESDlattioiden vahaamiseen (1 kalvo). Tuoteominaisuudet

Helppolevitteinen ja askelvarma lattiavaha. Jättää kuivuttuaan mattapinnan. Kiilto Silk Matta on kulutusta kestävä, helppohoitoinen lattiavaha. Tuotteella on hyvä kemikaalinkesto, kestää myös käsihuuhteita.

Käyttö- ja annostusohje

Vahaus tehdään aina puhtaalle ja täysin kuivalle lattialle. Vaha annostellaan joko suoraan lattialle tai levityksessä käytettävään välineeseen ja levitetään tasaisin vedoin. Levityksiä tehdään 1-3 kalvoa riippuen lattian kuluneisuudesta ja tulevasta kulutuksesta. Annetaan kuivua vähintään 30 min levityskertojen välillä. Paikkavahaus tehdään Kiilto Silk-vahan päälle siten, että lattia pintapestään Kiilto Pinta pintapesuaineella tai Kiilto 10 Universumilla, ja levitetään yksi kalvo täysin kuivuneelle pinnalle. Ylläpitosiivouksessa käytetään normaaleja käsi- tai konemenetelmiä, puhdistusaineena Kiilto Vieno tai Kiilto 10 Universum. Yleispuhdistusaineiden rinnalla suositellaan käytettäväksi puhdistus- ja hoitoaineita esim. Kiilto Illusia 10 tai Kiilto Pollycare.

Riittoisuus 80-120 m² / l.

Huom. vahan riitto riippuu lattian kunnosta ja levitysolosuhteista. Kuivumisaika normaaliolosuhteissa n. 30 min.

Suositus työskentelyolosuhteille: lämpötila 18-24°C, ilman suhteellinen kosteus 40-70 %.

Huomioitavaa

Tuote on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Tuote on jäätyvää. Tuotteen pH 8.5 heikosti emäksinen Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Valkoinen, hajusteeton neste. Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.