Kiilto Rosita 1 l, Saniteettitilojen puhdistusaine

Kiilto Rosita 1 l, Saniteettitilojen puhdistusaine

7,94 €


Kuvaus

Kiilto Rosita Saniteettitilojen puhdistusaine

Kiilto Rosita on Joutsenmerkitty saniteettitilojen puhdistusaine. Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Myös tuotteiden terveysvaikutukset otetaan tarkasti huomioon. Näiden lisäksi tuotteen on oltava laadukas eli sen on oltava toimivuudeltaan yhtä hyvä tai parempi kuin markkinoilla oleva vastaava tuote. Joutsenmerkki on edelläkävijä ja sen vaatimukset ovat tiukemmat kuin esim. lainsäädännössä. Joutsenmerkki on selkeä, puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä.

Käyttökohteet

Kosteiden tilojen ylläpitosiivoukseen, myös konemenetelmiin. Rakennuspölyn poistamiseen.

Tuoteominaisuudet

Heikosti hapan Kiilto Rosita vähentää säännöllisesti käytettynä saostumien muodostumista. Tensidikoostumuksensa ansiosta poistaa myös tehokkaasti rasvalikaa. Antaa pinnoille kauniin kiillon ilman pisarajälkiä. Miellyttävän tuoksuinen. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki. Luokittelematon.

Käyttö- ja annostusohje

Ylläpitosiivous: annostus 1 - 5 ml / 1 l vettä.

Puhdista pinnat. Rakennuspölyn poistaminen 5 ml / 1 l vettä. Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa. Koostumus Tehoaine Vaikutus

Anionisia ja ionittomia tensidejä < 5 % Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa. Polykarboksylaattia < 5 % Vähentää saostumien muodostumista Hajustetta Tekee työskentelyn miellyttäväksi. Sodium Benzoate Säilöntäaine

Tuotteen pH 4.5 hapan

Käyttöliuoksen pH 5.5 hapan

Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Värillinen, hajustettu neste. Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.