Kiilto Pinta 5 l, pintapesuaine

Kiilto Pinta 5 l, pintapesuaine

33,88 €


Kuvaus

Kiilto Pinta Pintapesuaine


Kiilto Pinta on tehokas pintapesuaine. Pintapesua voidaan käyttää vahanpoiston vaihtoehtona silloin, kun lattian vahapinta ei ole liian kulunut.

Käyttökohteet

Kiilto Pinta on tarkoitettu kiinnittyneen ja pinttyneen lian ja hoitoaineiden poistamiseen lattiapinnoilta kone- tai käsimenetelmin. Tuoteominaisuudet Tehokas, matalavaahtoinen, heikosti emäksinen. Tuote on hajusteeton ja väriaineeton. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Käyttö- ja annostusohje

Pintapesuun vahatuille pintamateriaaleille 5 ml / 1 l vettä. Annostus suojaamattomille tai erittäin likaisille lattioille 9 ml / 1 l vettä. Nosta annostusta tarvittaessa. Levitä liuos lattialle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Aja lattianhoitokoneella tai yhdistelmäkoneella ja punaisella laikalla. Imuroi likavesi pois. Kosteapyyhi lattia puhtaalla vedellä tai aja yhdistelmäkoneella.

Koostumus

Tehoaine Vaikutus Ionittomia tensidejä < 5 % Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa. Kationisia tensidejä < 5 % Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.

Tuotteen pH 10.5 emäksinen Käyttöliuoksen pH 9.5 heikosti emäksinen

Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Väritön, hajusteeton neste Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän pakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.