Kiilto Kisu BT 5 l, Betonilattioiden pohjustuaine

89,00 €

Kuvaus

Kiilto Kisu BT

Kiilto Kisu BT täyttää lattiamateriaalien huokoset tehden pinnasta tasaisen. Kiilto Kisu BT käsitelty pinta suositellaan vahattavan.

Käyttökohteet

Peruskäsittelyaine huokoisille pintamateriaaleille kuten mosaiikkibetonille ja lasittamattomalle kivimateriaalille. Voidaan käyttää myös vanhan ja erittäin huokoisen linoleumilattian kyllästämiseen. Ei sovellu kuivapuristelaatoille. Tuoteominaisuudet Kiilto Kisu BT täyttää pinnan huokoset eikä muodosta pintaan näkyvää kalvoa. Kiilto Kisu BT estää lian imeytymisen lattia materiaaliin. Käsittelyä ei voida poistaa tavanomaisilla vahanpoistomenetelmillä.

Käyttö- ja annostusohje

Käsiteltävän pinnan tulee olla huokoinen, puhdas ja kuiva. Mikäli pinta on liian tiivis tai likainen, Kiilto Kisu BT ei imeydy ja kuivuttuaan irtoaa. Imeytymisen saattaa estää myös lattiaan aiemmin laitettu öljypohjainen kivenkäsittelyaine. Huomioi, että erittäin huokoiset lattiamateriaalit vaativat pitkän (jopa 24h) kuivumisajan pesun jälkeen. Kytke lattialämmitys pois hyvissä ajoin ennen käsittelyä. Levitä yksi kerros Kiilto Kisu BT pohjustusainetta lattiakuivaimella. Varmista, että aine imeytyy lattian huokosiin. Pyyhi imeytymätön aine pois. Ainetta ei saa käyttää liikaa, sen pitää imeytyä kokonaisuudessaan pintamateriaaliin. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Pintaan näkyväksi kerrokseksi jäänyt Kisu BT voidaan heti kuivuttuaan poistaa pesemällä esim. Kiilto Linolilla annostus 1 dl / 1 litra vettä tai sen voidaan antaa vain kulua pois. Kuiva Kiilto Kisu BT-käsitelty lattia voidaan vahata esim.

Kiilto-vahoilla. Kuivumisaika 1 - 24 h. Riittoisuus 25 - 50 m² / 1 l. Huomioitavaa Tuote on jäätyvää. Tuotteen pH 8.0 neutraali Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Valkoinen neste. Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Käytettävä suojakäsineitä. Huolehdi hyvästä tuuletuksesta työtilassa. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuus-tiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi