Kiilto Kasperi 5 l, hapan puhdistusaine

47,75 €

Kuvaus

Kiilto Kasperi Hapan puhdistusaine


Kiilto Kasperi on osa Kiilto Kylpylä- ja uimahallikonseptia. Konseptin puhdistusaineilla taataan tilojen edellyttämä korkea hygieniataso. Tuotteet omaavat hyvän lian- ja saostumien poistokyvyn. Tuotteilla on optimoitu annostus. Tällä annostuksella kaikki puhdistusaineet vaahtoavat hyvin, jolloin saadaan enemmän vaikutusaikaa pinnoille. Kiilto puhdistusaineet yhdistettynä hyvään mekaniikkaan varmistavat vaaditun puhtaustason. Käyttökohteet

Kosteiden tilojen puhdistusaine saostumien ja ruosteen poistoon. Uimahallien ja kylpylöiden vaahtopesumenetelmiin. Käytetään siivouksessa jaksoittain. Sopii keittiötiloihin kalkinpoistoon. Voidaan käyttää myös rakennusten käyttöönottosiivouksissa rakennuspölyn poistamiseen pinnoilta.

Tuoteominaisuudet

Kiilto Kasperi on miedon tuoksuinen, väriaineeton ja vaahtoava hapan puhdistusaine. Se liuottaa tehokkaasti kalkki- ja ruostesaostumia. Kiilto Kasperi sisältää metaanisulfonihappoa. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja Allergiatunnus.

Käyttö- ja annostusohje

Saostumien poisto 1–4 ml/1 l vettä. Jaksottaiseen saostumien poistoon 10 ml / 1 l vettä. Vaahtopesumenetelmään 20 ml / 1 l vettä. Rakennuspölyn poisto annostus 1 ml / 1 l vettä. Kastele puhdistettava alue ensin puhtaalla vedellä. Anna Kiilto Kasperin vaikuttaa 5-10 min. ja pese pinta puhtaaksi. Huuhtele pinnat puhtaalla vedellä pesun jälkeen. Neutraloi tarvittaessa emäksisellä puhdistusaineella esim. Kiilto Sartek 2:lla tai Kiilto C4 Maxilla. Kuivaa pinnat lopuksi. Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa. Huomioitavaa Voimakas happoliuos ja karkeat pesimet saattavat vaurioittaa lasitettuja ja kiillotettuja pintoja. Älä sekoita Kiilto Kasperia klooripitoisten aineiden kanssa.

Koostumus

Tehoaine Vaikutus Ionittomia tensidejä 5 - 15 % Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa. Amfoteerisiä tensidejä < 5 %

Tuotteen pH 1.0 vahvasti hapan Käyttöliuoksen pH 2.5 hapan

Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Väritön, hajusteeton neste. Valmistusmaa SUOMI