Kiilto 10 Universum 1 l, yleispuhdistusaine

6,77 €

Kuvaus

Kiilto 10 Universum

Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine

Erittäin tehokas ja monipuolinen yleispuhdistusaine sekä ylläpito- että perussiivoukseen. 4026 0036 Käyttökohteet Ylläpitosiivoukseen kaikille vettä kestäville pinnoille. Vahattujen ja vahaamattomien lattioiden pintapesuun ja –puhdistukseen. Uusien vahaamattomien muovilattioiden käyttöönottosiivoukseen. Kalusteiden perussiivoukseen. Soveltuu hyvin myös kosteiden tilojen siivoukseen ja astianpesuun. Tuoteominaisuudet Erittäin laaja käyttöalue, annostelua muuttamalla soveltuu sekä ylläpito- että perussiivoukseen käsi- ja konemenetelmiin.

Tehokas kaikilla pH-arvoilla.

Hajusteeton 10 Universum soveltuu myös elintarviketiloihin. Vähentää saostumien tarttumista. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Käyttö- ja annostusohje

Ylläpitosiivous 0,4 – 1,2 ml / 1 l vettä Pintapesu ja -puhdistus 6 ml / 1 l vettä Kiinnittyneen lian poisto 10 ml / 1 l vettä Tee käyttöliuos ohjeen ja käyttökohteen mukaan. Puhdista pinnat ja huuhtele tarvittaessa. Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa. Koostumus Tehoaine Vaikutus Ionittomia tensidejä 5-15 % Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa. Polykarboksylaattia < 5 % Dispergoi likaa. Hajustetta Tekee työskentelystä mielyttävämpää.

Tuotteen pH 10.5 emäksinen Käyttöliuoksen pH 8.3 heikosti emäksinen

Varastointi Lämmin varasto. Ulkonäkö ja tuoksu Värillinen hajustettu neste Valmistusmaa SUOMI Käyttö- ja ympäristöturvallisuus Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi