HETI Kapu Joutsen 1 l, hapan saniteettipuhdistusaine

8,61 €

Kuvaus

HETI KAPU JOUTSEN Saniteettitilojen puhdistusaine

Käyttö

Hapan puhdistusaine kaikille happamia aineita kestäville koville pinnoille. Soveltuu saniteettitilojen jaksottaiseen siivoukseen. Sopii myös kalkkisaostumien ja ruosteen poistoon kaakeli-, saniteettiposliini- ja ruostumattomilta teräspinnoilta. Ei happoaroille pinnoille kuten esim. marmorille. Testaa tuotteen ja puhdistettavan pinnan yhteensopivuus ennen käyttöä. Vahvasti hapan puhdistusaine, vaatii neutraloinnin käytön jälkeen saumatuilla pinnoilla ja saniteettitiloissa sekä muilla haponaroilla materiaaleilla.

Syövyttävä, huuhdeltava huolellisesti. Ei saa jäätyä. • Käsimenetelmiin • Saniteettitilojen sekä teräspintojen puhdistukseen • Kalkkisaostumien poistoon, suihkutiloihin yms.

Annostelu

Normaali puhdistus 5–20 ml / 5 L vettä Saostumien poisto 43 ml / 5 L vettä Pakkaus ja ympäristö Tuotetta ei saa laskea laimentamattomana vesistöön tai maaperään. Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitykseen paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden mukaisesti. Uusiokäyttöön soveltuvat kanisteri, pullo ja etiketti ovat PE-HD -muovia ja tulppa PP-muovia. Käyteytyt muovit voidaan hyödyntää myös materiaalikierrätyksessä että energiantuotannossa.

Koostumus Sitruunahappoa 5–15% Ionittomia tensidejä 5–15%

pH tiiviste 1.5 käyttöliuos 3.0