Hengityssuojain venttiilillä 3M 9332+ FFP2 (muotoiltava)

4,90 €
−20 %
3,90 €

Kuvaus

3M Aura 9322+ -hiukkassuojain tarjoaa tehokkaan hengityssuojauksen pölyltä ja sumulta monenlaisessa teollisuuskäytössä ja muissa vaarallisissa ympäristöissä suojausluokan FFP2 vaatimusten mukaisesti.

Suojaimessa on kokoon taittuva, helposti varastoitava 3-osainen muotoilu, joka muotoutuu kasvojen liikkeisiin ja parantaa siten käyttömukavuutta. Pienivastuksinen suodatinteknologia takaa tehokkaan suodatuksen matalan hengitysvastuksen ja tasaisen hyvän toiminnan ansiosta.

Muotoiltu nenäpuristin mukautuu nenän ja kasvojen muotoihin ja parantaa yhteensopivuutta silmiensuojaimien kanssa. Innovatiivinen leukaliuska helpottaa pukemista ja säätöä hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden saavuttamiseksi. 3M Cool Flow –uloshengitysventtiili parantaa mukavuutta kuumissa ja/tai kosteissa ympäristöissä tai raskaissa ja fyysisesti vaativissa töissä.

Aaltomainen yläosa vähentää suojalasien huurtumista. Hygieeniset yksittäispakkaukset pitävät suojaimet puhtaina ennen käyttöä. Suurikokoinen, pehmeä nenätiiviste tuntuu mukavalta iholla.